Who's that girl?

Britt van der Kampen

Visual Storyteller

Misschien is het wel een mix tussen passie en obsessie. Constant bezig zijn met nieuwe dingen creëren. Ik heb echt een mega verlangen om te ontdekken, met mijn camera in mijn hand. Fotografie heeft mijn kijk op de wereld veranderd. Ik kijk altijd om mij heen en denk constant in beeld. ‘’Oh, wat als we hier dit zouden doen?’’ Gelijk worden er concepten bedacht in mijn hoofd. Een gevoel van constant aan staan. Geïnspireerd worden door de omgeving, de geuren en kleuren die daarbij horen. Ik wil gewoon verhalen vertellen. Concepten bedenken. Beelden maken. Blijven creëren. Niks is te groot of te gek. Ik wil alles doen.

'The world is ours, it’s what we create.'

Destino Interior & Design.

Vanaf onze eerste samenwerking klikte het meteen tussen ons en Britt.
Ze is ontzettend creatief, professioneel en een gevoelsmens.
Ze denkt graag mee – en is een deel geworden van ons creatieve team.
Op locatie is ze flexibel – gedreven en perfectionistisch.
We zijn ontzettend blij dat we elkaar gevonden hebben en mooie projecten samen kunnen realiseren.

Flames

Het is een feestje om met Britt samen te werken. Tijdens shoots brengt ze haar energie en enthousiasme over op de modellen waardoor alles heel vertrouwd voelt.

Brasserie Bellevue

Een hele fijne en praktische samenwerking met creatieve Britt. In een kort tijdsbestek knipt ze een hele serie foto ‘s en vervolgens ontvang je heel snel de mooiste bewerkte retour. Ze schakelt snel en is een echte vakvrouw die super met je bedrijf meedenkt.

Good to be hair

Met Britt samen werken is heel bijzonder. Ze snapt met 2 woorden te delen al welke kant je op wil en ze rijkt daar ook de perfecte tools voor aan om het perfecte resultaat te geven. Eerlijk! Ik hoop dat deze samen werking nooit meer stopt! SHE’S ON FIRE🔥❤️

Tell your story

let's meet

SITE DESIGN DOOR KLAAR | WEB, CONTENT EN DESIGN
Copywright 2021, Studio Baybee