kookboek cupidchefs

BELLEVUE

brasserie darwin

the social hub

BISTRO BAR DE MICHIEL

DE PRAIRIE

biergarten

BORDJES BONZA

BAGUETTERIE

STADSOASE

eat prept

MOOIE BOULES

WIJN PROEVERIJ TSH

Voor mijn bedrijf werk ik al een tijdje samen met Studio Baybee. Britt heeft een eigen en unieke stijl in haar fotografie en werkwijze. Bij gebrek aan ideeën weet Britt perfect in te spelen op mijn wensen en laat mij helemaal mezelf zijn voor de camera. Ik ben zo blij dat ik kan samenwerken met Studio Baybee en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen! 💘 

Lean - LEVH interiors

levh interiors

Als bedrijf zijnde wil je altijd content hebben die indruk maakt bij andere. Dit is dan ook precies de reden dat we hebben gekozen voor Britt. Met de content die we hierdoor verkrijgen lopen we altijd een stap voor op de rest. Haarscherpe kwaliteit, perfecte hoeken & een top service. De bedrijfsvideo die we onlangs hebben laten maken zijn we erg tevreden over. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en dat hebben we met deze content en video's weer waargemaakt.

POTENTIA GYM

EEN HELE FIJNE EN PRAKTISCHE SAMENWERKING MET CREATIEVE BRITT. IN EEN KORT TIJDSBESTEK KNIPT ZE EEN HELE SERIE FOTO ‘S EN VERVOLGENS ONTVANG JE HEEL SNEL DE MOOISTE BEWERKTE RETOUR. ZE SCHAKELT SNEL EN IS EEN ECHTE VAKVROUW DIE SUPER MET JE BEDRIJF MEEDENKT.

BRASSERIE BELLEVUE

HET IS EEN FEESTJE OM MET BRITT SAMEN TE WERKEN. TIJDENS SHOOTS BRENGT ZE HAAR ENERGIE EN ENTHOUSIASME OVER OP DE MODELLEN WAARDOOR ALLES HEEL VERTROUWD VOELT.

FLAMES the brand

MET BRITT SAMEN WERKEN IS HEEL BIJZONDER. ZE SNAPT MET 2 WOORDEN TE DELEN AL WELKE KANT JE OP WIL EN ZE RIJKT DAAR OOK DE PERFECTE TOOLS VOOR AAN OM HET PERFECTE RESULTAAT TE GEVEN. EERLIJK! IK HOOP DAT DEZE SAMEN WERKING NOOIT MEER STOPT!
SHE’S ON FIRE 🔥 ❤️

GOOD TO
BE HAIR

Vanaf onze eerste samenwerking klikte het meteen tussen ons en Britt. Ze is ontzettend creatief, professioneel en een gevoelsmens. Ze denkt graag mee – en is een deel geworden van ons creatieve team. Op locatie is ze flexibel – gedreven en perfectionistisch. We zijn ontzettend blij dat we elkaar gevonden hebben en mooie projecten samen kunnen realiseren.

Destino Interior & Design